Blogg

 1. Henriks kosegenser designet av TJKnits

  Henriks kosegenser designet av TJKnits

  opprettet den under Garn, Oppskrifter

  Tonje Sperre - ny, ung, norsk design!

   

  Vi har gledet oss til å fortelle dere om vårt samarbeid med TJ knits, og vil nå la dere bli kjent med en gryende designerspire og en av de raskeste strikkerne vi kjenner til!

  Tonje, bedre kjent som TJ knits, har alltid vært kreativ og likt å skape. Hun har kunnet strikke siden barneskolen, men gjorde ikke alvor av det før den første genseren ble strikket for 7-8 år siden. I årene etter ble det flere og mer avanserte gensere, og for snart to år siden opprettet hun instagramkontoen "TJ knits" - hvor det fortsatt nesten utelukkende er gensere. Tonjes mamma er nemlig også en habil strikker, og når døtrene introduserte henne for Instagram, tok det ikke lang tid før strikkebildene dukket opp. Tonje har bakgrunn fra utdanning i markedsføring, og ble fort inspirert av strikkeuniverset som finnes på instagram. Med et skap fult av ego-strikk kunne hun ikke la være å laste de opp og vise de frem!

   

  Tonje er godt orientert på trender og lar seg inspirere av farger og fasonger. Hun faller lett for fristelsen for å kjøpe fargerikt garn fremfor garn med mer nøytrale farger, noe hun irriterer seg over hver gang hun kunne trenge en sort eller grå genser... Hun strikker mye på frihånd, og strikker gjerne en prøvelapp eller ti for å slippe å slavisk måtte følge en oppskrift - noe som også ble opphavet til egne design. I dag signerer hun hele 5 gensere, 2 singleter og 1 lue med eget design, og har alltid ideer til nye. Design og strikk er i dag en hobby for Tonje, men ettersom døgnet har for få strikketimer, kunne hun gjerne tenke seg å ha flere timer å vie til hobbien på sikt. Med over 2000 følgere, som øker hver dag, kan det absolutt bli mulig!

   

  Vi i Garnbørsen heier på Tonje, og vil gjerne spre hennes flotte design til nye øyne og pinner. Tonje har designet denne allsidige og fine herregenseren til sin kollega, Henrik, som ønsket seg en genser han kunne bruke både i kundemøter og i sofaen på hytta. "Henriks kosegenser" er derfor designet for å være nettopp det; en genser som kan brukes til alle anledninger og redder en hver outfit-krise. Genseren er strikket i garnet "Sky" fra Garnbørsen, som absolutt svarer til navnet, og er myk som en sky mot kroppen. Det er stadig mer strikk i motebildet, og det blir stadig mer populært i herregarderoben - likevel florerer det ikke akkurat av tidsriktige herredesign for strikk. Vi har derfor laget en garnpakke med Tonjes oppskrift og garnet du trenger for å strikke denne herlige genseren til en herre du er glad i. Selv er vi som damer heller ikke fremmede for å tjuvlåne den litt..."

  Skriv en kommentar

 2. Godis genser

  opprettet den under Garn

  En av våre trofaste kunder, Susanne T. Log har designet sin egen Godisgenser. Denne oppskriften vil vi gjerne dele med dere helt gratis. Genseren er strikket i blanding av Fabel print farge "Godis" og Alpaca i en gråfarge. 

  En deilig myk og varm genser - vi får litt vann i munnen av å se på de lekre fargene.

    Oppskrifter er her: Godisgenser

    Bli inspirert!

  Skriv en kommentar