Levering / Frakt

 

 

Sende

Vi pakker og sender varer så fort vi bare klarer. Normalt pakkes bestillingen innen 24 timer på hverdager. Selvsagt er vi veldig klar over at du er utålmodig og ønsker å komme igang med ditt nye prosjekt. Vi sender pakken med Bring, normalt vil du motta den innen 2-7  virkedager etter bestilling alt etter hvor i landet du bor. Pakken blir da enten levert på døra, lagt i postkassen eller den må hentes på nærmeste pakkeutleveringssted. Både vi og Bring har fult fokus på at du skal få varene fort! Vi har ansvaret for pakken helt til du har mottatt den, det betyr at skulle noe skje underveis og den ikke kommer frem (veldig sjelden) så sender vi deg selvsagt en ny pakke.

 

Men vær nøye og sjekk at adresse, telefonnummer og e-post adresse er korrekt. Hvis pakken returneres til oss på grunn av feil oppgitt av kunde vil vi belaste ordren for nye porto for å sende den en gang til. Ved kansellering vil vi trekke fra frakt ved tilbakeføring av pengene.

 

Vi har sporing på alle våre pakker, slik at du hele veien kan se hvor den er. Når pakken er sendt vil du motta en sporingslink per mail. Vi har tre valg på fraktmetoder slik at det skal være et alternativ for alle.

 

1. Standard frakt, "Pakke i postkassen/på døren" de minste pakkene. Maks 4 kg og sum av mål under 90 cm (bredde+høyde+ lengde). Er pakken for stor til det så blir den automatisk endret til en "Klimanøytral servicepakke" som hentes på nærmeste postkontor. Fast pris for hele fastlands Norge kr.89,- for ordrer opp til kr.1000,-. Større ordre sendes fraktfritt.


2. Klimanøytral servicepakke kr.149,- til hele fastlands Norge.

 

3. Hjemlevering pakken leveres hjem til deg på døren kr. 179,- til hele fastlands Norge.

 

For alle tre produktene kommer det et tillegg hvis det skal sendes til Svalbard - for tiden kr.293,-

 

Hente selv

Hvis du bor i Stavanger-regionen og ønsker kan du hente varene selv på vårt lager. Når pakken er klar sender vi deg en mail. Adressen er: Advokat Bergsgate 13,4009 Stavanger. Vi kan levere ut pakker både på dag- og kvelds- tid. Nå på grunn av korona-viruset har vi etablert et postkassestativ på utsiden som vi legger posene i. Slik kan du trygt hente varene når det passer for deg, uten at vi riskerer smitte.

Åpningstider i 17. mai/ pinsen:

Vi holder stengt 17. - 18. - 19. - 20. mai

 

Åpningstider :

Ønsker du å se på noe kan vi besøkes på følgende tidspunkt:

Mandag kl. 11 - 14

Tirsdag kl. 15 - 18

Onsdag kl. 11 - 14

Torsdag stengt

Fredag kl. 10 - 13

Lørdag kl 11 - 14

Kunder betjenes over disk.

Uansett så vet vi at du venter, og vi gjør vårt ytterste for at varene skal komme så fort så mulig ut av vårt lager!

Åpningstider sommeren 2024 (fra 15. juni tom 15. august :

Ønsker du å se på noe kan vi besøkes på følgende tidspunkt:

Mandag kl. 11 - 14

Tirsdag Stengt

Onsdag kl. 11 - 14

Torsdag Stengt

Fredag kl. 10 - 13

Lørdag Stengt