En historie om å strekke seg

opprettet den under Garn

En historie om å strekke seg

En historie om å strekke seg litt lenger

 

Garnbørsen har mange kunder som er ivrige strikkere. Noen har strikket masse gjennom mange år, og har stadig nye store prosjekter på gang. Andre er helt nybegynner slik som meg. For atter andre handler det om å gå fra et nivå til et annet, slik det var for Hilde.

 

Hilde bor i Stavanger og har derfor hatt mulighet til å hente garnbestillingen på døren hjemme hos Line i Advokat Bergsgate. Som daglig leder av Garnbørsen er Line alltid på jakt etter hva som gi skaperglede for kundene, og hun snakker mye med kundene våre enten de kommer på døren eller henvender seg på mail. Hilde og Line kom i prat og Hilde fortalte at hun hadde strikket i mange år. Hun kategoriserte seg som en småplaggstrikker – det hadde blitt en del sokker, julekuler og babyplagg de siste årene. Hun hadde aldri kastet seg på et større prosjekt som eksempelvis en genser i voksenstørrelse, og var litt usikker på det. Hilde var på glid til å prøve seg på en genser til seg selv, og søsteren hennes motiverte henne til å prøve. Line mente også at Hilde var klar til å gå til neste nivå.

 

Utfordringen ble tatt, og underveis fikk vi statusrapport på hvordan Hildes genser vokste frem mellom pinnene. Nå er genseren ferdig og Hilde er kjempestolt og sier hun klør i fingrene etter å starte på neste genser som skal være noe luftig i Drops Brushed Alpaca Silk.

 

Da Hilde skulle levere noen strikkepinner, var ikke Line hjemme. I postkassen la Hilde pinnene sammen med en pakke Laban Seigmenn. Hun hadde som Laban, strukket seg litt lengerJ

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din